Bouw

Of het nu gaat om onderhoud, renovatie of totaalverbouwingen, wat u bedenkt kunnen onze handen maken. Bovendien denken we graag met u mee. Desgewenst zoeken we samen naar de beste mogelijkheden binnen het beschikbare budget.

Er is veel mogelijk op het gebied van uitbreiden, herindelen en optimaliseren of verfraaien. Ook kleine aanpassingen die u nodig zijn voor een door u gewenst inrichting, mutatiewerk of opleveringen kunt u door ons laten verzorgen.

 

 

 

UITBREIDEN

U wilt meer ruimte? Dat kan. Bijvoorbeeld door een aanbouw of een opbouw. Wij kunnen deze voor uw verzorgen. Naast de uitvoering kunnen wij ook zorg dragen voor het ontwerp en de aanvraag van de nodige vergunningen.

 

 

 

 

(HER) INDELEN

Meer of minder
Soms creëer je meer ruimte door een muur of wand weg te halen en soms door er juist een te plaatsen. Wanneer de gebruiksvraag van uw pand vraagt om een nieuwe indeling, dan bent u bij ons aan het goede adres.

 

 

 

Scratch or simple

Indien gewenst wordt de gehele indeling verwijderd waarna de ruimte geheel naar wens van de klant ingedeeld kan worden. Minder drastisch is natuurlijk ook mogelijk. U kunt denken aan het doorbreken van een muur tussen de woonkamer en keuken. Of het plaatsen van een tussenwand om een extra ruimte te creëren.

 

 

OPTIMALISEREN OF VERFRAAIEN

Het kan zijn dat de bestaande indeling geheel naar wens is, maar dat de individuele ruimtes wat aandacht behoeven. Denk hierbij aan extra isoleren van vloeren, muren en daken. Er kan natuurlijk ook sprake zijn van de wens of noodzaak tot verfraaiing. Wij kunnen u adviseren wat de implicatie is van verschillende mogelijkheden voor de kosten en kwaliteit.

 

 

 

INRICHTING, MUTATIEWERK, OPLEVERINGEN

“Wie het kleine niet eert is het grote niet weerd” luidt een oud gezegde. Ook voor het kleinere werk bent u bij OnderBouw aan het juiste adres.

Inrichting
Het ophangen van een nieuw schilderij. Het verplaatsen van een stopcontact. Het leggen van een laminaatvloer. Wat u ook bedenkt om de inrichting van uw woning of bedrijfsruimte naar uw zin te maken. OnderBouw heeft ruime ervaring in het uitvoeren van uiteenlopende werkzaamheden.

 

 

 

Mutatiewerk

Alles slijt. Het kan van alles zijn van loslatende kit tot een lekkende radiatoren. Van een kras in een deur tot schimmelplekken in de badkamer. Kortom, de kleine irritaties. Laat ze doen, voordat het grote irritaties worden.

 

 

 

Opleveringen

Bent u zelf bouwer en zoekt u één partij voor het uitvoeren van uw opleverlijsten? Stop met zoeken. Bel OnderBouw.

 

 

 

 

LATEN BOUWEN

Het is mogelijk om het gehele project turn-key op te leveren. Dit betekend dat wij vooraf met u de afspraken maken en dat u aan het eind slechts de sleutel hoeft om te draaien om het eindresultaat in gebruik te gaan nemen.

 

 

 

SAMEN BOUWEN

Natuurlijk is het ook mogelijk om samen te bouwen. Bijvoorbeeld dat u in de loop van het project nog bepaalde keuzes wilt maken. Of dat u zelf mee wilt helpen of een deel van de werkzaamheden wilt uitvoeren.